Yleistä infoa kotamallit

Käytämme vain ensiluokkaista Lapin mäntyä.

Valmistamme kotamme täysin SUOMESSA

Kotamme toimitetaan täydellisinä, sekä asennettuina.

Rakennusteknisesti kotamme ovat ensiluokkaisia

Edellytyksenä valmiit perustukset sekä kuorma-autotie perille/lähelle.

Ensiluokkaiset grillit ja kiukaat kestävät kovempaakin käyttöä.

Olemme toimittaneet jo 10 000 kotaa ympäri Suomea ja Eurooppaa!

Tutustukaa näillä sivuilla tuotteisiimme, malleihin sekä varustetasoon. 

Tuotteissamme jokainen yksityiskohta lattiasta kattoon on tarkkaan mietitty sekä käyttömukavuuden että kestävyyden kannalta.

Kaikki grillikodat, saunat ja huvimajat ovat 8-kulmaisia lukuun ottamatta suurinta, 10-kulmaista malliamme. Kulmien määrän ansiosta tuotteemme vaikuttavat huomattavasti neliöitään suuremmilta ja tila saadaan paremmin hyödynnettyä.

- Lämpötilanvaihtelut saavat kosteuden vuoroin tiivistymään kodan rakenteisiin, vuoroin haihtumaan. Timapuun tuotteiden rakenneratkaisut varmistavat, että kosteus ei jää muhimaan aiheuttaen vaurioita rakennukseen. Kattomme tehdään pystylaudoituksella ilman ponttia. Niinpä kosteus ei jää kattohuovan ja laudoituksen väliin vaan pääsee valumaan ja haihtumaan pois. Kun seinähirret koostuvat yhdestä paksusta pontista, ei kosteus pääse ponttien väliin toisin kuin tuplapontillisessa ratkaisussa, joka saattaa kerätä kosteutta ponttien väliin.

-Tuotteiden seinärakenteena käytämme 45 mm vahvaa höylähirttä. Kun hirsi on tarpeeksi jämäkkää, rakennus pysyy hyvin kuosissaan ja palvelee sinua pitkään. Kodan voi tilata halutessaan vielä jämäkämmästä, 70 mm paksusta höylähirrestä tai puolipyöreästä hirrestä.
Räystäät päätämme aina oikeaoppisesti tippalistaan. Tällöin räystäslaudoitus pysyy varmasti kuivana. Kosteus valuu suoraan alas eikä jää kosteusvaurioita aiheuttavaan “huopapussiin”.

- Monen hämmästykseksi 6,9 neliön ja 9,9 neliön grillikota ei tarvitse hormia. Jyrkkä katto ja oikeat mittasuhteet mahdollistavat toimivuuden ilman piippua ja huuvaa. Tästä johtuen kota on huomattavasti avarampi ja huuva ei ole näköesteenä keskellä. Ruuanlaittokin on huomattavasti miellyttävämpää, kun ei tarvitse kyykkiä huvan alle.

Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous juuri teidän käyttöönne parhaiten soveltuvasta mallista. TARJOUSPYYNTÖLOMAKE tästä...

Kotamme ominaisuuksia mm.

  • Höylätty 50 mm hirrestä -> 45 mm
  • Täydellinen toimitus, asennettuna!
  • Lämpöikkunat neljällä seinällä
  • Palahuopakate, eri värejä
  • 8 tai 10- kulmainen
  • Grilli kaikilla varusteilla
  • Sauna kaikilla varusteilla

 

© 2017 Grillikodat.com | infopuhelin: 050-552 5067